Kaymakam Uçgun, Sahadaki Personelin Yeni Yilini Kutladi

Alasehir Kaymakami yeni yil gecesinde saglik, jandarma ve emniyet personelini çalisma alanlarinda ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Kaymakam Uçgun, Sahadaki Personelin Yeni Yilini Kutladi
Manisa’nin Alasehir Kaymakami Abdullah Uçgun, saglik çalisanlarinin yeni yilini yaptigi ziyaret ile kutladi.

Alasehir Devlet Hastanesi acil servisine bir ziyarette bulunan Kaymakam Uçgun, Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Uzm. Dr. Çagatay Biçer ve Idari ve Mali Hizmetler Müdürü Müdürü Ilker Dirik ile birlikte acil servis ve yatan hasta servislerini tek tek gezerek, saglik çalisanlari ile hasta ve hasta yakinlarinin yeni yilini kutladi.

Tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüs salgini ile mücadelede ön saflarda yer alan saglik çalisanlarinin büyük bir fedakarlikla ve özveriyle görevlerini yerlerine getirdigini ifade eden Kaymakam Uçgun, “Saglikli yasam en kiymetli hazinemizdir. Insani yasatmak ve sagligini korumak için görev yapan saglik çalisanlarimizin üstün görev anlayisi takdire sayandir. Bu vesile ile yeni yilin tüm saglik çalisanlarimiza ve tüm insanliga saglik, esenlik getirmesini diliyorum.” dedi.

Kaymakam Uçgun vatandaslarin huzur içinde bir yila girmeleri için sahada görev yapan jandarma ve emniyet güçlerini de ziyaret ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA