Bakan Yardimcisi Ince Ve Vali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Istanbul Grup Komutanligini Ziyaret Etti

Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince ve Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, yilbasina saatler kala Çatladikapi’daki Sahil Güvenlik Istanbul Grup Komutanligini ziyaret etti. Bakan Yardimcisi Ince, “Vatandaslarimizin, yeni yila huzurlu ve güvenli bir sekilde girmeleri için bütün bakanlik birimlerimizle beraber sahadayiz” dedi.

Bakan Yardimcisi Ince Ve Vali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Istanbul Grup Komutanligini Ziyaret Etti
Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince ve Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, yilbasina saatler kala Çatladikapi’da bulunan Sahil Güvenlik Istanbul Grup Komutanligini ziyaret etti. Bakan Yardimcisi Ince ve Vali Yerlikaya, ziyaretlerin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Vatandaslarimizin, yeni yila güvenli bir sekilde girmeleri için Bütün bakanlik birimlerimizle beraber sahadayiz”

Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, “Ben 2022 yilinin ülkemize milletimize, Istanbullu hemserilerimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum. 2022 yilinda huzur, mutluluk, basari ve saglik diliyorum. Insallah 2022 yili, 2021 yilina göre çok daha güzel bir sekilde bizleri karsiliyor. Bizlerde Içisleri Bakanligi olarak her yil oldugu gibi bu yilda bakanimiz basta olmak üzere bütün üst yöneticilerimiz valilerimiz, kaymakamlarimiz, il emniyet müdürlerimiz, jandarma komutanlarimiz, sahil güvenlik komutanlarimiz bütün bakanlik birimlerimizle beraber sahadayiz. Tek amacimiz yeni yila girerken vatandaslarimizin, milletimizin huzurlu ve güvenli bir sekilde yeni yila girmelerini temin etmek. 340 bini askin kolluk birimimizle beraber sahada hem yilbasi öncesinde, hem de yilbasi sonrasinda tedbirlerimizi almis ve çalisiyor durumdayiz. Insallah huzurlu bir sekilde yeni yila girmis olacagiz. 2021 yili hepimizin de takip ettigi gibi afetlerle mücadele ettigimiz bir yil oldu. Umarim 2022’de bu mücadelemiz çok daha az olur. Allah bütün afetlerden milletimizi kurusun. Hakikaten güçlü bir devletin sahibiyiz. Güçlü devletimiz gücünü milletimizin kardesliginden, birliginden beraberliginden aliyor. Bugün milletimizin birligine, beraberligine kast edenler, bu kardesligi bozmak isteyenler varsa, en basta karsisinda bizleri görürler. Mücadelemiz onlarla devam edecek. Milletimizin birligini, beraberligini, kardesligin bozmak isteyenlerle mücadeleyi sürdürecegiz ki devletimiz güçlü bir sekilde ebediyete kadar yasasin” diye konustu.



“Hemserilerimizin yeni yili huzur ve güven ortaminda karsilamalari için tüm tedbirleri aldik”

Ziyaretin ardindan kisa bir açiklamada bulunan Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Öncelikle Içisler Bakan Yardimcimiz Muhterem Ince, hos geldiniz diyoruz. Onlarla beraber bu gün jandarma, emniyet ve içinde bulundugumuz sahil güvenligimizi ziyaret ettik. Istanbul’umuz iki kitanin birlestigi, dünyada esi benzeri olmayan bu güzel sehrimizde, hemserilerimizin yeni yili huzur ve güven ortaminda karsilamak için elimizden gelen tüm tedbirleri aldik. Içisleri Bakanligimizin talimatlari ve valiligimiz koordinasyonuyla bütün kamu kurum ve kuruluslarimiz, bütün kamu kuruluslarimiz, büyüksehir, ilçe belediyelerimiz güvenlik saglik basta olmak üzere hep beraber bu gecemizi neseyle umutla, heyecanla karsilamak için haziriz. Arkadaslarimiza görevi basinda kiymetli bakan yardimcimizla ziyaret ettik. Onlarin hem yeni yilini karsilarken heyecanlarini ve ayni zamanda bu aziz sehrimize hizmet etmenin, huzuru ve esenlik ortaminda yeni yili karsilama heyecanlarina taniklik etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Önce saglik diyoruz. Zira 2 yili yakin bir zaman dünya ve hepimiz Kovid-19 salginiyla mücadele ediyoruz. Temennim o ki, 2022 yili salginla mücadelede bütün insanligin artik kurtulmasi ve huzur mutluluk, güven ortaminda en güzel günler basta hemserilerimiz olmak üzere bütün insanligin olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA