Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi '2022 Yili, Kocasinan'da Projelerin Açilis Yili Olacak'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yeni yil dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Yeni yilinin ülkemize saglik, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, mesajinda 2022 Yili’nin Kocasinan’da projelerin açilis yili olacagini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi '2022 Yili, Kocasinan'da Projelerin Açilis Yili Olacak'
Yapilan her hizmetin, Kocasinanlilari mutu etmek maksadiyla yapildigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, insani merkez alan hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalistiklarini ve ihtiyaç duyulan her alanda vatandaslarin yanlarinda olduklarini ifade etti.

2021 yilinda yapilan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, “2022 yilinda ise daha fazla yatirim ve projeler yapacagiz” dedi.

“Kocasinan için çalisiyoruz” diyen Baskan Çolakbayrakdar, daha modern, daha temiz ve daha yasanabilir Kocasinan için yogun gayret sarf ettiklerini vurgulayarak, “Kiymetli hemsehrilerim, acisiyla tatlisiyla bir yili daha geride biraktik. Bir yandan rutin belediyecilik faaliyetlerini en iyi sekilde yerine getirirken diger yandan da pandemi nedeniyle vatandaslarin sagligini korumak ve yasantisini kolaylastirmak için her zamankinden daha gayretli ve daha fazla çalistik. Bu zamana kadar oldugu gibi bundan sonrada Kocasinan’in her bir tarafina daha kaliteli ve daha iyi hizmet götürebilmek için gayretle çalismaya devam edecegiz. Bu vesile ile bir kez daha Koronavirüs ile mücadelede büyük bir fedakarlik ve sabirla görev yapan tüm saglik çalisanlarimiza tesekkürlerimi ve sükranlarimi sunuyorum. 2022 yilinin saglik, mutluluk ve huzur dolu geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, marka ve model sehir olan Kayseri’yi yapilan hizmetlerle daha ileriye tasimaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA