Dikmen Teknoloji Köprüsü Yakinda Açiliyor
Yeni inovasyon ve teknoloji merkezini Dikmen Teknoloji Köprüsü’nde açmaya hazirlanan Ankara Büyüksehir Belediyesi ön basvurulari almaya basladi.

Genç girisimcilere ücretsiz hizmet
Yillardir atil durumda bulunan Dikmen Teknoloji Köprüsü’nde Mart 2021 tarihinden itibaren yenileme çalismalari baslatan Büyüksehir Belediyesi, 4 bin 350 metrekarelik kapali alandan olusan merkezi kisa sürede hizmete açacak. Modern görünümüyle genç girisimcilerin kullanimina hazir hâle getirilen Dikmen Teknoloji Köprüsü’nde; kafeden sosyal alanlara, atölye odasindan teknik laboratuvara, seminer odasindan çalisma odasina kadar birçok kullanim alani ücretsiz olarak genç girisimcilerin hizmetine sunulacak. Baskent’te genç girisimcileri tesvik etmek ve dünyaya açilmalarini saglamak amaciyla baslatilan proje ile genç girisimcilerin sayisinin artirilmasini amaçlayan Büyüksehir Belediyesi Dikmen TechBridge Teknoloji ve Inovasyon Merkezi için ön basvurulari almaya basladi.
Bu hizmetten yararlanmak isteyen genç girisimciler, Bilgi Islem Daire Baskanligi tarafindan hazirlanan Bld4.0 Girisimcilik Merkezi Ön Basvuru Formuna “forms.ankara.bel.tr/bld40mer” adresi üzerinden ulasarak kayit islemini gerçeklestirebilecek.
