Kadiköy'deki Silahli Kavga Olayina Iliskin 2 Kisi Daha Tutuklandi

Kadiköy'de iki grup arasinda çikan ve Ziya Bandirmalioglu ile Sahin Aslan'in öldügü, 4 kisinin de yaralandigi silahli kavgaya iliskin adliyeye sevk edilen 2 kisi daha tutuklandi.



Istanbul Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Fenerbahçe Mahallesi'nde 20 Aralik aksami çikan silahli kavgaya iliskin çalismalarini sürdürüyor.

Sorusturma kapsaminda hakkinda gözalti karari bulunan ve Diyarbakir'da saklandigi adreste yakalanan C.K. ile hastanedeki tedavisinin ardindan gözaltina alinan F.Ç.'nin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen 2 zanli tutuklandi.

Hastanedeki tedavisinin ardindan dün adliyeye sevk edilen M.Ö.'ye ise ev hapsi uygulandigi ögrenildi.

Emniyetteki sorgularinin ardindan 24 Aralik'ta adliyeye sevk edilen 4 zanlidan 1'i tutuklanirken, 2'si adli kontrol sartiyla, 1'i de tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakilmisti.

Böylelikle sorusturma kapsaminda gözaltina alinarak adliyeye çikarilan 7 kisiden tutuklananlarin sayisi 3'e yükselirken, 1 kisiye ev hapsi uygulandi, 2 kisi adli kontrol, 1 kisi de tutuksuz yargilanmak üzere serbest kaldi.

Olayda yaralanan A.Ç. ve M.Ç.'nin ise tedavi süreçlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilecekleri ögrenildi.

- Olay

Kadiköy'de 20 Aralik aksami bir restoranda yasanan silahli kavgada Ziya Bandirmalioglu ve Sahin Aslan hayatini kaybederken, "Çakirogullari" olarak bilinen gruptan 4 kisi yaralanmisti.

Kaynak: AA