Otobüs Erken Hareket Etti, Yasli Kadin Yere Düstü

Esenyurt’ta yasli bir kadin inecegi sirada halk otobüsünün hareket etmesiyle yere düstü. Çevredeki vatandaslar yasli kadinin yardimina kosarken, yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Otobüs Erken Hareket Etti, Yasli Kadin Yere Düstü
Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Balikyolu Mahallesi’nde yasandi. Halk otobüsünün durakta durdugu esnada inmek isteyen yasli bir kadin, otomatik kapinin açilmasiyla disari dogru adim atti. Otobüs soförü, kadinin tam olarak inmesini beklemeden hareket edince, yasli kadin yere düstü. Hemen etraftaki vatandaslar kadinin yardimina kosarken, yasli kadin güçlükle ayaga kalkti. Yaptigi hatanin son anda farkina varan otobüs soförü, araci durdurarak kadindan özür diledi. Yasanan o anlar ise çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi.

"Otobüs hareket edince kadin yere düstü’’

Olay hakkinda konusan bir vatandas, "Ben dükkanimin önündeydim. Otobüsün durdugunu gördüm, kadin otobüsten iniyordu. Disari dogru adimini attigi an otobüs hareket etmeye basladi ve kadin yere düstü. Ben de kadina yardimci oldum. Kadinda herhangi bir sorun yoktu’’ dedi.

Kaynak: İHA