Çocuklarinin Gözü Önünde Karisini Biçaklayarak Öldürdükten Sonra Evi Atese Verdi

Bursa’da tartistigi esi Hibetullah el Muhammed el Nasir’i (33) vücudunun birçok yerinden biçaklayarak öldüren esi Muhammed R. (33) daha sonra kaldigi daireyi atese verdi. Süpheli polis ekipleri tarafindan etkisiz hale getirilerek gözaltina alinirken, yangin ise itfaiye ekipleri tarafindan büyümeden söndürüldü.

Çocuklarinin Gözü Önünde Karisini Biçaklayarak Öldürdükten Sonra Evi Atese Verdi
Olay, saat 04.00 siralarinda merkez Yildirim ilçesi Haciseyfettin mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katli binanin bodrum yasayan yabanci uyruklu ailede psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen Muhammed R. ve esi Hibetullah el Muhammed el Nasir ile tartismaya basladi.

Aralarindaki tartismanin kisa sürede büyümesi üzerine Muhammed R. mutfaktan aldigi biçakla esi Hibetullah el Muhammed el Nasir’i vücudunun çesitli yerlerinden biçaklayarak öldürdü. Bu sirada mahalle sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerini geldi. Saglik ekiplerini gören Muhammed R., dairesini atese verdikten sonra elindeki biçagi alarak binanin kapisina çikti. Saglik ekiplerinin içeri girmesini engelleyen Muhammed R., polis ekipleri tarafindan etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise çikan yangini söndürdü. Içeri giren saglik ekipleri Hibetullah el Muhammed el Nasir’in hayatini kaybettigini belirledi.

Ailede yaslari 11 ile 3 arasinda degisen 6 çocugu oldugu ögrenildi. Hibetullah el Muhammed el Nasir’in esi tarafindan tehdit edildigi ve siddet gördügü, esi Muhammed R. hakkinda koruma karari aldirdigi ancak daha sonra tekrar barisarak birlikte yasadigi ögrenildi.

Hibetullah el Muhammed el Nasir’in cansiz bedeni, Cumhuriyet Savcisinin incelemesinin ardindan Bursa Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi.

Olayla ilgili sorusturmaya devam ediliyor.
Kaynak: İHA