Tekirdag'da Sahte Alkolden Ölümler Artiyor

Tekirdag’da son bir haftada sahte alkolden ölenlerin sayisi 4’e yükselirken, evinde ölü bulunan bir sahsin ikametinde yapilan incelemede ise 20 litre sahte alkol ele geçirildi.

Tekirdag'da Sahte Alkolden Ölümler Artiyor
Tekirdag’da sahte alkolden hayatini kaybedenlerin sayisi artmaya devam ediyor. Hayrabolu ilçesinde yasayan H.Y. isimli sahis, geçtigimiz günlerde tükettigi sahte alkolden hayatini kaybeden E.D. ile içtikleri alkolü internet üzerinden satin aldiklari belirlenmesi üzerine, olayla ilgili jandarma tarafindan bilgi verilen H.Y. kisa sürede hastaneye basvurdu.

Hayatini kaybetti

Hayrabolu’da tedavisine baslanan H.Y. durumu agirlasinca ambulans ile Tekirdag Dr. Ismail Fehmi Cumalioglu Sehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yogun bakimda tedavi altina alinan H.Y. yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Evinde sahte alkol ile ölü bulundu

Saray ilçesinde de yalniz yasayan A.S’.den (57) haber alamayan arkadaslari, A.S.’nin evine gitti. Çaldiklari kapinin açilmamasi üzerine içeri girdiklerinde arkadaslari A.S.’nin cansiz bedeniyle karsilasinca durumu hemen 112 ve polis ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen saglik ekipleri A.S.’nin kisa süre önce öldügünü tespit etti.

Polis ekipleri evde yaptiklari incelemede yaklasik 20 litre sahte alkol buldu. A.S.’nin sahte alkolden ölmüs olabilecegi düsünülürken, Saray Cumhuriyet Savcisinin ön incelemesinin ardindan A.S’nin cansiz bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tip Kurumuna gönderilmek üzere Saray Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.

Ölü sayisi 4’e yükseldi

Tekirdag’da son bir haftada sahte alkolden hayatini kaybedenlerin sayisi 4’e yükselirken, daha önce kronik hastaliklari oldugu iddia edilen A.S.’nin ise ölüm nedeni halen netlesmedi.
Kaynak: İHA