Misafirlerini Ugurladiklari Sirada Kursun Yagmuruna Tutuldular

Esenyurt-Bahçesehir yan yolu üzerinde bulunan evlerine gelen misafirleri ugurlamak için disari çikan 2 kisi, kar maskeli 2 saldirganlarin hedefi oldu. 100 metre arayla 2 kisiyi vuran saldirganlarin o anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Misafirlerini Ugurladiklari Sirada Kursun Yagmuruna Tutuldular
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Esenyurt-Bahçesehir yan yolu üzerinde bulunan lüks site önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerine gelen misafirleri ugurlamak için disariya çikan Cem T. ve Murat K., kimligi belirsiz 2 sahis tarafindan silahli saldiriya ugradi. Kar maskeli saldirganlar, olayi gerçeklestirdikten sonra hizla olay yerinden kaçarken, kursunlardan bir tanesi de marketin camina isabet etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak, saldiriya dair incelemelerde bulundu. Saglik ekipleri, yaralilari yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilirken, ekiplerin olayla ilgili çalismasi devam ediyor.

Olayi gördügünü ifade eden bir vatandas, “Biz içerideydik. Müsterimiz vardi onunla ilgileniyorduk. O anda arkadasin birisi geldi. ‘Yere yat, ates ediyorlar, size de denk gelmesin’ dedi.

Sahislar kostu gitti. Disarida 7 tane kovan bulundu. Yarali yerde yatiyordu. Kursunun birisi marketi camina isabet etmisti” dedi.



Silahli saldirinin görüntüleri güvenlik kamerasina yansidi

Esenyurt Esenkent Mahallesi’nde kar maskeli silahli sahislar tarafindan gerçeklestirilen saldiri güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, silahli 2 saldirganin otoparktaki arabalarin arkasindan çikarak Cem T. ve Murat K.’ye silahla ates ettikleri ve olay yerinden kosarak hizla uzaklastiklari görülüyor.
Kaynak: İHA