Jandarma Köyde Mahsur Kalan 5 Yasindaki Meryem'i Hastaneye Ulastirdi

Zonguldak’in Eregli Ilçesi Jandarma Bölük Komutanligina bagli Çaylioglu Jandarma Karakolu’nda görevli askerler, yogun kar yagisi nedeniyle yolu kapali olan köyde hasta olan bir çocugu alarak hastaneye götürdü.

Jandarma Köyde Mahsur Kalan 5 Yasindaki Meryem'i Hastaneye Ulastirdi
Eregli’de son bir haftadir devam eden siddetli kar yagisi sonrasi çok sayida köy yolu ulasima kapanirken bazi köylere ise elektrik verilemiyor. Yollarin kapali olmasi sebebiyle köylerdeki hasta vatandaslara ulasamayan 112 Saglik ekipleri kimi zaman karayollari ekiplerinden destek alarak ilerlemeye çalisiyor.

Bugün sabah saatlerinde Eregli’ye bagli Ramazanli köyünde aniden atesi yükselerek evinde rahatsizlanan 5 yasindaki Meryem A.’ya ise Jandarma ekipleri ulasti. Köy yolunun kapali olmasi nedeniyle saglik ekiplerinin Ramazanli köyüne ulasamadigini haber alan Çaylioglu Jandarma Karakolu ekipleri küçük çocugun adresine intikal ederek rahatsizlanan Meryem A.’yi ekip otosuyla hastaneye götürdü. Ayrica Çaylioglu Jandarma Karakolu ekipleri köyde mahsur kalan ve yakinlarinin ulasamadigi yaslilara ise ev ev gezerek erzak yakacak ve yasam malzemeleri ulastirmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA