Insaata Giren Kadin Üzerine Çiktigi Tuglalari Park Halindeki Araçlara Atti

Sultangazi’de bir kadin gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle insaat önünde bulunan üzerine çiktigi tuglalari firlatarak park halindeki otomobile büyük çapta hasar verdi. Yasanan o anlar ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasina yansidi.

Insaata Giren Kadin Üzerine Çiktigi Tuglalari Park Halindeki Araçlara Atti
Olay, geçtigimiz günlerde gece saat 02.00 siralarinda Sultangazi Cebeci Mahallesi 1. Cebeci Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, kimligi ögrenilemeyen bir kadin bölgede bulunan bir insaatin önündeki tuglalarin üzerine çikti. Bir süre bekleyen kadin daha sonra küfürler savurarak tuglalari rast gele park halindeki araçlarin üzerine firlatti. Araçlarda maddi hasar olusurken, çevredeki vatandaslar ise kadini durdurmak için uzaktan seslenerek ikna etmeye çalisti. Bir süre sonra kadinin yanina gelen sahislar, kadini ikna edip ticari taksiyle olay yerinden ayrildi.

Polis ekipleri kadinin yakalamak için çalisma baslatti

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aracin sahibinin Suriye uyruklu Muhammet F. Isimli sahsa ait oldugunu belirledi. Araç çekici yardimiyla Sultangazi Sehit Mustafa Tercan Polis Merkezine götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kadini yakalamak için çalisma baslatti.

Kadini tuglalari firlattigi o anlar kameraya yansidi

Bölgedeki vatandaslar tarafindan kendisine yapilan uyarilari umursamayan kadinin tuglalari attigi o anlar cep telefonu kamerasina kaydedildi. Görüntülerde, kadinin tuglalari firlatarak araçlara zarar verdigi ve vatandasinda uzaktan seslendigi görülüyor.

“Kizi uyardim, bana küfür edip tugla atti”

Yasanan olayi anlatan Mevlüt Bilgin verdigi bilgide "Gece saat 02.00 siralarinda bir gürültü duydum ve balkona çiktim baktim ki bir kiz arabaya tugla atiyor kizim, neden atiyorsun vatandasin arabasina dedim. Sonra asagi indim kiza yalvardim bana küfür edip tugla atmaya basladi.

Sonra bir kisi geldi ve kiza sigara verip sakinlestirdi ardindan ise iki kisi gelerek kizi ticari taksi ile alip götürdüler ancak otomobil mahvoldu sanirim kiz alkollü idi" dedi.

Kaynak: İHA