Aksaray Valisi Aydogdu, Ögretmenin Darbettigi Ögrenci Ve Ailesini Ziyaret Etti Açiklamasi

'Böyle bir olay hiç yasanmasaydi çok çok iyi olurdu. Çocugumuza da gerekli psikolojik destegi verecegiz. Bu süreci hep beraber dayanisma içerisinde atlatacagiz insallah. Önemli olan çocugumuzun ruh sagligi. Onu tamir ederek tekrar egitim hayatina döndürmek için bütün gayretimizle çabalayacagiz'

Aksaray Valisi Hamza Aydogdu, Ortaköy ilçesinde ögretmeni tarafindan darbedilen ögrenci ile ailesini ziyaret etti.

Aydogdu ve beraberindekiler, Ortaköy ilçesine bagli Çankaya Mahallesi'nde yasayan ögrenci S.T.K'nin ailesini ziyaret ederek, yasanan olaydan duydugu üzüntüyü dile getirdi.

Vali Aydogdu, ziyaretin ardindan AA muhabirine yaptigi açiklamada, olayi duyar duymaz kaymakama gerekli talimatlari verdigini söyledi.

- "Çocugumuza da gerekli psikolojik destegi verecegiz"

Aksaray'da böyle bir olayin olmasinin kendisini derinden üzdügünü belirten Aydogdu, söyle konustu:

"Böyle bir olay hiç yasanmasaydi çok çok iyi olurdu. Çocugumuza da gerekli psikolojik destegi verecegiz. Bu süreci hep beraber dayanisma içerisinde atlatacagiz insallah. Önemli olan çocugumuzun ruh sagligi. Onu tamir ederek tekrar egitim hayatina döndürmek için bütün gayretimizle çabalayacagiz. Gerekli yerlere talimatlari verdim. Her an yavrumuzla beraber olacagiz."

Darbedilen ögrencinin dedesi Selahattin K. ise görüntüleri izledigini ve çok üzüldügünü ifade etti.

Çocuklari okula egitim almalari için gönderdiklerini anlatan Selahattin K, sunlari kaydetti:

"Hepsi gelir, geçer ama çocugumuzun psikolojisi çok önemli. Bu ögretmenin görevine son verilmesini istiyoruz. Baskasinin çocuguna da yapmasin bir daha. Biz ne yapalim, kime gidelim. Yavrumuz yaramazlik yaptiysa uyari verseydi. Koridora çikarilip da ögrenci dövülür mü?"
Kaynak: AA