Gelecegin Kütüphanecilerinden Sincan Millet Kiraathanelerine Tam Not

Ankara Üniversitesi ögrencileri, Sincan Belediyesi Millet Kiraathanelerini ziyaret etti.

Gelecegin Kütüphanecilerinden Sincan Millet Kiraathanelerine Tam Not
Sincan Belediyesi Millet Kiraathaneleri ve kütüphaneleri Ankara Üniversitesi ögrencilerinin ilgi odagi oldu. Dil ve Tarih Cografya Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi’nde okuyan ögrenciler Sincan Millet Kiraathanelerini ziyaret ederek Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ile bir araya geldi.

Son zamanda kütüphanecilik konusunda basarili uygulamalari ile öne çikan Sincan Belediyesi Millet Kiraathaneleri ve kütüphanelerinin Ankara Üniversitesi’nden ziyaretçileri vardi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Cografya Fakültesi, Bilgi ve Belge Yönetimi ögrencileri, Bölüm Baskani Prof. Dr. Sacit Arslantekin ile birlikte Sincan’da bulunan kütüphaneleri inceledi.

Gençlere yönelik projeleriyle adindan söz ettiren Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, ögrencilerle bir araya gelerek kitap ve kütüphane üzerine sohbet etti. Özellikle akademik alanda formasyon alan gençlerin Sincan Millet Kiraathaneleri ve kütüphanelerine olan ilgisinden dolayi memnuniyetini belirten Ercan, ögrencilere ziyaretleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA