AK Parti Merzifon Kadin Kollarinca Kermes Düzenlendi

AK Parti Merzifon Kadin Kollari Baskanliginca Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi dolayisiyla kadin girisimcilerin ürettigi yerli mallarini tanitmak için kermes düzenlendi.

AK Parti Merzifon Kadin Kollari Baskani Nilüfer Özdemir, bir otelde düzenlenen kermeste gazetecilere, evlerinde üretim yapan girisimci kadinlara destek vermek amaciyla kermes düzenlediklerini söyledi.

Kadinlarin her zaman yanlarinda olduklarini dile getiren Özdemir, "Bugün burada, 'Kadinlar yerli üretir, yerli tüketir ve ekonomiye destek verir' diyoruz. Kermesimize katilan, kadinlarimiza destek veren ilçe halkina tesekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Merzifon Ilçe Baskani Yasin Kuzucu ise yerli mali üretimini ve kullanilmasina herkesin destek vermesi gerektigini vurgulayarak, kermesi düzenleyen Kadin Kollarini tebrik etti.

AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Mesudiye Altun Gürlevik ve Merzifon Gençlik Kollari Baskani Oguzhan Çaliskan ile vatandaslar katildigi kermeste, kadinlarin evlerinde yaptigi el isi ve yiyecekler satisa sunuldu.

Kaynak: AA