Brigitte Macron 'Erkek Olarak Dogdugunu' Iddia Edenlere Dava Açmaya Hazirlaniyor

Fransa Cumhurbaskani Emmanuel Macron’un esi Brigitte Macron, geçtigimiz günlerde hakkinda ortaya atilan erkek olarak dogdugu ve adinin "Jean-Michel Trogneux" oldugu iddialari üzerine dava açmaya hazirlaniyor.

Fransa Cumhurbaskani Emmanuel Macron’un esi Brigitte Macron, erkek olarak dogduguna iliskin iddialar sonrasi dava açmaya hazirlaniyor. Brigitte Macron hakkinda geçtigimiz günlerde sosyal medyada “erkek” olarak dogdugu ve adinin "Jean-Michel Trogneux" oldugu iddia edilmisti. Trogneux, Brigitte Macron’un kizlik soyadi olarak biliniyor.

Fransiz basininda yer alan ve Brigitte Macron’un yakinlarina dayandirilan haberlerde, Brigitte Macron’un hakkindaki iddialar üzerine sikayetçi olmaya hazirlandigi ifade edildi. Brigitte Macron tarafindan ise henüz resmi bir açiklama yapilmadi.

Bazi sosyal medya kullanicilari söz konusu iddialara ’kanit’ olarak Brigitte Macron’un gençligine ait az sayida fotograf olmasini ve bu fotograflarda “boynunu gizleme” egiliminde olmasini gösterdi. Bazi kullanicilar da bu iddialarin komplo teorisi oldugunu öne sürdü.
Kaynak: İHA