Antalya'da Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Antalya’nin Dösemealti Ilçesinde ayrildigi esini ziyarete gelen bir kisi, yasanan tartismanin ardindan esini ve 2 kayin biraderine kursun yagdirdi. 2 çocuk annesi kadin olay yerinde hayatini kaybederken, yaralanan 2 erkek kardesi hastaneye kaldirildi. Zanli ise olay yerinde polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Antalya'da Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Olay, dün aksam saat 22.00 siralarinda Dösemealti Ilçesine bagli Çiplakli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eski esinin yasadigi eve gelen eski koca Mehmet A. ile Hayriye Alkutay arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Mehmet A., yaninda getirdigi tabanca ile eski esine ve 2 kayin biraderine kursun yagdirdi. Ihbarin ardindan olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olayda 2 çocuk annesi Hayriye Alkutay (30) olay yerinde hayatini kaybederken, erkek kardesleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay ise yaralandi.

Suç aleti ile birlikte yakalandi

M.A. ise suç aleti silahiyla birlikte polis tarafindan yakalandi. Mehmet A.’nin bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalistigi ögrenildi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde uzun süre delil çalismasi yapti. Talihsiz kadinin cenazesi savci ve olay yeri ekiplerinin çalismasinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi.

Annenin feryatlari yürekleri dagladi

Olay sonrasinda komsulari tarafindan disari çikarilana genç kizin annesi Keziban Alkutay ise güçlükle ayakta durdu. Annenin, “Yandim ben. Cigerlerimi yakti. O delikten çikmasin. Çikarmasinlar" sözleri yürekleri dagladi.
Kaynak: İHA