Orhangazi'de ''Huzur Ve Güven'' Uygulamasi

BURSA – Bursa’nin Orhangazi ilçesinde çok sayida emniyet personelinin katilimiyla “Huzur ve Güven Uygulamasi” gerçeklestirildi.

Orhangazi'de ''Huzur Ve Güven'' Uygulamasi
Bursa Emniyet Müdürlügünden çok sayida personel ve Orhangazi Emniyet Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde Huzur ve Güven Uygulamasi gerçeklestirdi. Bursa Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Müdürlügünün çok sayida ekibiyle birlikte yapilan uygulamada ekipler kontrol noktalari kurup hem araçlar hem de sahislar üzerinde inceleme yapti.

3 ayri noktada kontrol noktalari olusturuldu

Bursa ve Orhangazi Emniyet Müdürlügünden ekiplerin yani sira trafik ekiplerinin de katildigi uygulamada Orhangazi’de Siteler bölgesi, Hürriyet Mahallesi itfaiye önü ve Siteler girisinde dügün salonlari önünde kontrol noktalari olusturuldu.

Gezici ekipler umuma açik yerleri denetledi

Sabit noktalarin yani sira farkli gruplar da ilçe genelinde umuma açik yerlerde kimlik kontrolleri yapti. Ekipler kafe, kiraathane ve restoranlari gezerek vatandaslar üzerinde incelemelerde bulundu. Kontroller esnasinda aramasi olan sahislar gözaltina alinirken, huzur ve güven uygulamasinda çok sayida da araç kontrol edildi.
Kaynak: İHA