Kusadasi Belediyesi Davutlar Cemevi'nin Eksiklerini Giderecek

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcilari Seyfi Seyhan Suvari ile Yusuf Atak, Kusadasi Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi ve Alevi Kültür Dernegi Davutlar Cemevi yöneticileri ile bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Kusadasi Belediyesi Davutlar Cemevi'nin Eksiklerini Giderecek


Kusadasi Belediyesi, Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Kusadasi Cemevi’nin yapiminin Baskan Ömer Günel’in çabalariyla tamamlanmasinin ardindan simdi de Davutlar Cemevi’nin eksiklerinin giderilmesi için harekete geçti. Bu kapsamda Belediye Baskan Yardimcilari Seyfi Seyhan Suvari ve Yusuf Atak Davutlar Cemevi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis Üyeleri Emre Fazlilar ve Funda Senol’un da eslik ettigi ziyarette Baskan Yardimcilari Seyfi Seyhan Suvari ile Yusuf Atak, Davutlar Cemevi’ni dolasarak eksikleri belirledi. Baskan yardimcilari daha sonra Davutlar Cemevi Baskani Haydar Erdogan ve yöneticiler ile bir toplanti yaparak sorun, talep ve önerileri dinledi.

Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Atak, Kusadasi’nda her kesime hizmet götürmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Kusadasi Cemevi, 28 yil sonra Belediye Baskanimiz Sayin Ömer Günel’in çabalariyla tamamlandi. Kusadasi Belediyesi olarak Davutlar’da yasayan Alevi hemsehrilerimiz için büyük bir öneme sahip olan cemevinin de eksiklerini gidermek için yetki ve imkanlarimiz dahilinde elimizden geleni yapacagiz” dedi.



Anadolu Kültür Vakfi ve Alevi Kültür Dernegi Davutlar Cemevi Baskani Haydar Erdogan ise, “Ziyaretimize gelerek bizlere yakin ilgi gösteren Belediye Baskan Yardimcilarimiz Seyfi Seyhan Suvari ve Yusuf Atak ile belediye meclis üyelerimize çok tesekkür ederim. Kusadasi Belediyesi her zaman yanimizda oldugunu gösteriyor” diye konustu.

Kaynak: İHA