KARDEMIR'den Çalisanlarina Hologram Ve Sanal Gerçeklik Uygulamalariyla Egitim

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR), çalisanlarina hologram ve sanal gerçeklik uygulamalariyla egitim verildigini bildirdi.

Fabrikadan yapilan yazili açiklamada, KARDEMIR'in üretim ve yeni ürün gelistirme çalismalarinin yani sira egitim alaninda da gelisimini sürdürdügü ifade edildi.

Bölgenin en güçlü istihdam merkezlerinden biri olan KARDEMIR'de, çalisanlarin kariyer boyu egitim felsefesiyle üretimde verimliligi artirma ve degisen dünya teknolojilerine adapte olabilme adina egitim faaliyetlerinde yer aldigi belirtilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

"2020 yilindan beri süregelen pandemi sebebiyle iletisim ve egitim alanlarinda yasanan degisiklikler, bizleri ve tüm paydaslarimizi yeni arayislara yöneltti. Bu baglamda Türk çelik sektöründe yine bir ilki basararak, çalisanlarimiza hologram ve sanal gerçeklik uygulamalariyla egitimlerimizi gerçeklestirdik. Düzenlemis oldugumuz hidrolik egitiminde, çalisanlarimiz 3 gün süreyle hologram yöntemiyle teorik bilgiye sahip olurken, sanal gerçeklik uygulamasiyla da fiziksel ortamdan önce bu deneyime sahip oldu. Egitimde sürdürülebilirligi hedefleyen sirketimiz, çalisanlarinin egitimlere olan katilimlarini ve ilgilerini artirmak adina günümüz teknolojilerine entegre olmaya devam etmektedir."

Kaynak: AA