Otel Odasinda Ölü Bulunan Yabanci Uyruklu Kadinin Katil Zanlisini Annesi Ele Verdi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde kimligi tespit edilemeyen bir süpheli ile birlikte otele gelen yabanci uyruklu kadin, otel görevlileri tarafindan kanlar içinde ölü bulundu. Basina sert bir darbe aldigi tespit edilen ve cinayete kurban gittigi ihtimali üzerinde durulan kadinin katil zanlisini annesi ihbar etti.

Otel Odasinda Ölü Bulunan Yabanci Uyruklu Kadinin Katil Zanlisini Annesi Ele Verdi
Olay, Kocaeli’nin Darica ilçesi Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Lola Ibatova isimli yabanci uyruklu kadin otele geldi. Bir süre sonra odaya giren otel görevlileri kadini kanlar içerisinde hareketsiz bir sekilde yatarken gördü. Bunun üzerine yetkililer durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulasan saglik ekiplerinin yaptiklari tetkikler sonucunda kadinin hayatini kaybettigi belirlendi. Bunun üzerine kamera kayitlarini inceleyen polis ekipleri, kadinin otele yaninda bir sahisla geldigi, sahsin daha sonra odadan tek basina çiktigini gördü. Kadinin basina aldigi sert bir darbeyle hayatini kaybettigini belirleyen ve cinayete kurban gittigi ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, otele kadinla birlikte gelen sahsi bulabilmek için çalisma baslatti. Ekiplerin incelemelerin ardindan kadinin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere morga kaldirildi.

Öte yandan polis ekipleri, yabanci uyruklu kadinla birlikte otele gelen zanlinin annesinden ihbar aldi. Polisi arayan kadin telefonda oglunun evde oldugunu ve teslim olacagini söyledi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri adrese giderek sahsi gözaltina aldi. Süpheli sahis, ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürülürken, polis ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA