Nazilli Manifaturacilar Odasi'na Yeni Aday

Aydin’in Nazilli ilçesinde Manifaturacilar ve Tuhafiyeciler Odasi’nda yapilacak olagan genel kurul öncesi oda baskanina kizdigini ifade eden esnaflardan Levent Tekin oda baskanligi için aday oldugunu açikladi.

Nazilli Manifaturacilar Odasi'na Yeni Aday


Nazilli’de 2022 yilinin ilk 3 ayi içerisinde yapilacak olagan genel kurullar öncesi baskan adaylari hiz kesmeden adayliklarini duyurmaya devam ediyor. Kimi adayin mevcut baskanin yeterince hizmet verememesi nedeniyle hizmet için aday oldugunu duyururken Nazilli Manifaturacilar ve Tuhafiyeciler Odasi’nda baskan adayi da oda baskanina kizdigi için aday oldugunu açikladi.

16 Ocak 2022’de yapilacak olagan kongrede aday oldugunu ifade eden Nazillili esnaf Levent Tekin, beraberinde yönetim kurulu üyelerinden Selma Karaköse ile yaptigi adaylik duyurusunda su ifadelere yer verdi; “Nazilli’de 3 yil önce oda üyemiz olmayan bir sahsin Uzun Çarsi’da mont sattigini gördüm. Bunun üzerine mevcut baskani aradim ve konuyu anlattim. Baskan bana zabita müdürünü aramami söyledi.

Bu cevaba karsi ‘Baskan varken Zabitayi ben arayacaksam oda baskani olayim bari sorunlari çözeyim’ dedim. Yani adaylik konusunda 3 yil önce karar verdim. Nasip olurda seçilirsek üyelerden aldigimi üyelerime harcayacagim. Çünkü bizim hiçbir odada olmayan iyi bir bütçemiz var. Kirada 7 tane dükkanimiz var. Bunlarin da eski baskanlarimizdan Celal Düzgün almisti. Projelerimizden birisi de üyelerimizle otobüs kiralayip Istanbul’daki toptancilara alisverise götürecegiz. Gidis-dönüs için yaklasik 200 lira yol masrafi çikiyor. Yönetim olarak üyelerimizin bu masrafini karsiladigimizda esnafimiz rahat nefes alacak. Pandemiden olumsuz etkilenen üyelerimizi bu sekilde bir nebze rahatlatiriz diye düsünüyorum. Baskan olursam esnafimizin dertlerine çare olmaya çalisacagim. Üyelerimizin yaninda olacagim” dedi.

Kaynak: İHA