Nazilli Elektrikçiler Odasi'nda Baskan Akyol, Göreve Yeniden Talip Oldu

Aydin’in Nazilli ilçesinde en fazla üyeye sahip esnaf odalari arasinda yer alan Nazilli Elektrik Elektronik Sihhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odasi Baskani Mehmet Akyol, 16 Ocak 2021 tarihinde yapilacak olan olagan genel kurul öncesi tekrar aday oldugunu açikladi.

Nazilli Elektrikçiler Odasi'nda Baskan Akyol, Göreve Yeniden Talip Oldu


Nazilli’de 16 Ocak Pazar günü yapilacak olan Nazilli Elektrik, Elektronik, Sihhi Tesisat, Saat Radyo Tamirciligi, Fotograf, Klima, Bobinaj vb. Esnaf ve Sanatkarlar Odasi 24. Genel Kurulu öncesi mevcut baskan Mehmet Akyol, tekrar baskanliga aday oldugunu duyurdu. Odanin hizmet binasinda gerçeklestirilen adaylik açiklamasinda Akyol, yeni yönetiminde yer alacak olan isimlerle basin mensuplarinin karsisina çikti. Basin toplantisinda genel kurulun hayirli olmasini dileyen Akyol, 4 yillik baskanlik döneminde yaptigi hizmetleri siraladi. Görevi süresince verdigi sözlerin neredeyse tamamini yerine getirdigi ifade eden Baskan Akyol, “Bir önceki olagan genel kurulumuzda söz verdigimiz gibi Odamizin kendi mali olan hizmet binasina tasindik. Hizmet binamizi üyelerimize yakisir bir hale getirmek için mobilya ve dösemelerini yeniledik. Yine vaatlerimizin içinde yer alan kayit disi çalisanlarin kayit altina alinmasi için gerekli çalismalari yaptik ve odamiza 302 yeni üye kazandirdik. Elektrikçi üyelerimizin sikintilarini gidermek için Odamiza 1 personel alimi daha yaparak elektrik tesisat projelerini Odamizda çizmeye basladik ve üyelerimize maddi anlamda kazanç sagladik. Bu baglamda üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bilgisayar ve yazicilarimizi yeniledik. Pandemi sürecinde sokaga çikma yasaginda odamizi açik tutarak üyelerimize görev belgelerini hazirlayip çalisma izin kagitlarini çikarttik” dedi.



Üyelerine hizmet için çok çalistiklarini ifade eden Baskan Akyol, yaptiklari birçok çalismayi da aktardiktan sonra rakiplerine basari dileklerinde bulunmayi da ihmal etmedi. Akyol, “Bugüne kadar yaptiklarimiz bundan sonra yapacaklarimizin teminatidir. Bu güzel çalismalarimiza yeni halkalar eklemek için tekrar Odamiz Baskanligina aday oldugumu açiklamak isterim. Aday olan arkadaslara basarilar dilerim. Genel kurulumuzun tüm üyelerimize ve Nazilli’mize hayirlara vesile olmasini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Kaynak: İHA