Karayollari 79. Sube Müdürlügü, Karla Mücadele Sezonuna Hazir

Boyabat'ta Karayollari 79. Sube Müdürlügü ekipleri, Kaymakam Enver Yilmaz ve Belediye Baskani Sefik Çakici'nin katilimiyla karla mücadele sezonunu açti.

Kis aylarinin gelmesiyle yogun çalisma temposuna giren Karayollari 79. Sube Müdürlügü ekipleri, müdürlük binasi önünde gerçeklestirilen törenle 2021-2022 karla mücadele sezonunu baslatti.

Törende 80'e yakin personel, kar küreme araci, greyder ve dozerle kis aylarinda vatandaslarin can ve mal güvenligi için çalisma gerçeklestirecek Karayollari ekibine dua edilip, kurban kesildi.

Kaymakam Yilmaz, karla mücadelenin kolay yapilmadigini, hareket kabiliyetinin en yüksek oldugu ve özverili bir çalisma gerektirdigini belirterek, "Allah hepinize güç kuvvet versin insallah. Makine parkimizdaki araçlarin yeterli ve mücadeleye hazir oldugunu gördüm. Allah devletimize zeval vermesin. Ulasimin aksamamasi için zorlu bir görev sizleri bekliyor. Tüm ekibinize hayirli ve basarili bir çalisma dönemi geçirmenizi diliyorum." dedi

Çakici da Karayollari çalisanlarina yeni dönemin hayirli olmasini dileyerek, "Güzel hizmetler yapiyorsunuz, helalinden para kazaniyorsunuz. Çocuklarimizin, toplumun ve milletimizin sizlerden umudu var. Sayenizde güvenli sekilde yollarimiza gidiyoruz. Karayollari Bölge Müdürümüz ve sube sefimiz Orhan Bey'in sahsinda hepinize tesekkür ediyorum. Saglikli ve basarili bir çalisma diliyorum." diye konustu.

Kaynak: AA