Çanakkale'de Asi Yaptirmayan Ve Covid-19'A Yakalanan Ebe Hayatini Kaybetti

Çanakkale’de bir süredir yogun bakimda koronavirüs tedavisi gören ebe Seher Bici (47) hayatini kaybetti.

Çanakkale'de Asi Yaptirmayan Ve Covid-19'A Yakalanan Ebe Hayatini Kaybetti
Eceabat Ilçe Devlet Hastanesi’nde ebe olarak çalisan evli ve 3 çocuk annesi Seher Bici, 29 Kasim’da Kovid-19’ yakalandi. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tedaviye alindi. Durumu agirlasan ve yogun bakimda tedavisi süren ebe Seher Bici, tüm müdahalelere ragmen bugün hayatini kaybetti.

Kovid-19 asisi yaptirmadigi ögrenilen ebe Seher Bici’nin esi olan emekli astsubay Mustafa Bici ise, aci haberi sosyal medya hesabindan esinin fotografiyla birlikte paylasti. Mustafa Bici sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda ise, "Babamdan 5 gün sonra esim, hayat arkadasim ve çocuklarimin anasi Seher Bici’yi da kaybettim. Allah’im bu nasil bir sinav. Bunu da vermemde yardimci ol. Beterinden koru yarabbi" mesajini paylasti.

Il Saglik Müdürü Op. Dr. Gökhan Bastürk de, müdürlügün sosyal medya hesabindan, "Eceabat Ilçe Devlet Hastanemizde görev yapan Seher Bici, koronavirüs hastaligi nedeniyle vefat etmistir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine bassagligi diliyorum. Saglik camiamizin basi sagolsun" mesajini paylasti.

Ebe Seher Bici’nin cenazesinin ise, yarin Eceabat ilçesinde topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA