Büyükçekmeceli Minikler Yerli Mali Haftasi'nda Bulustu

Büyükçekmece Belediyesi Yerli Mali Haftasi kapsaminda Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphaneleri ile birlikte Yerli Mali Haftasi etkinligi düzenledi.

Büyükçekmeceli Minikler Yerli Mali Haftasi'nda Bulustu
Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün’ün katilimiyla Kültürpark’ta düzenlenen etkinlikte çesitli aktivite ve oyunlarla çocuklar Yerli Mali Haftasi hakkinda bilgilendirildi. Etkinlikte gelen misafirlere tamamen dogal ve yerli ürünlerin oldugu kuru bakliyat, yiyecek, meyve ve sebzeler ikram edildi.

Etkinlige ilgi yogun oldu

Celaliye Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi, Mimaroba Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi, Mimarsinan Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi ve Tepecik Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi’ndeki çocuklara Yerli Mali Haftasi kapsaminda eglenceli ve ögretici oyunlar oynatildi. Yerli Mali Haftasi ile ilgili siirlerin okundugu, çocuklarin meyve ve sebze kostümleriyle oyun oynadigi etkinlikte tamamen dogal ürünlerden olusan yiyecek standi gelen misafirler tarafindan yogun ilgi gördü. Etkinlige katilan Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün çocuklar ile birlikte hamur açarak eglenceli aktivitelere eslik etti. Baskan Akgün gelen misafirlere, çocuklara her daim bilgiler asilayan ögretmenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA