Büfeyi Basip Silahli Çatismaya Girdiler Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Karabük’te iki grup arasinda çikan silahli kavgada birisi agir 3 kisi yaralandi.

Büfeyi Basip Silahli Çatismaya Girdiler  Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, 100. Yil Mahallesi 1010 No’lu Cadde üzerine bulunan bir büfede meydana geldi. Geçtigimiz hafta yasanan biçaklama olayi ile büfeye gelen Yunus Ç. ve beraberindeki grup, burada bulunan büfe sahibi ve arkadaslari ile tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönmesi üzerine Yunus Ç., üzerinde tasidigi kisa namlulu pompali tüfekle ates açti. Bu sirada saçmalarin isabet ettigi Cem E. gögsünden Ercan E. ise kolundan ve omzundan yaralandi. Bu sirada büfedeki sahsilarin da karsilik vermesi üzerine Yunus Ç. ise ayaklarindan silahla vurularak yaralandiktan sonra kaçti. Bu sirada bölgede devriye gezen Bekçilerin olayi fark etmesi üzerine olay ambulans ve çok sayida polis ekipleri sevk edildi.

Yaralilardan durumu agir olan Cem E., Özel Medikar Hastanesine, Ercan E. ise Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak ameliyata alindi.

Bu sirada ayagindan yaralanarak araciyla kaçan Yunus Ç. ise, kendi imkanlari ile gittigi Özel Medikar Hastanesinde tedavi altina alindi.

Caddeyi kapatan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yapti. Yasanan silahli çatisma olayi sonrasi 5 kisi gözaltina alinirken, 2 kisinin ise aranmasina devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA