Ayagini Burktu, 'Otobüs Ezdi' Deyip Ortaligi Birbirine Katti

Denizli’de kontrolsüz bir sekilde yola inen ve gelen otobüsü görünce panikleyip ayagini burkan yabanci uyruklu kadinin çigliklari, hareketli dakikalar yasanmasina neden oldu. Sürücü ve görevli ekiplere zor anlar yasatarak ortaliga birbirine katan kadinin iddialarini, görgü taniklari yalanladi.

Ayagini Burktu, 'Otobüs Ezdi' Deyip Ortaligi Birbirine Katti


Kaza, Pamukkale ilçesi 15 Mayis Mahallesi Gazi Kemal Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ailesiyle birlikte aksam gezintisine çikan yabanci uyruklu Sahar Nasirzadedaryoni, bir anlik dikkatsizligi sonucu trafigi kontrol etmeden Gazi Kemal Bulvari’na adim atti. O anda seyir halinde olan 20 BLD 50 plakali halk otobüsünün kendisine dogru geldigini fark eden Sahar Nasirzadedaryoni, geriye dönmek isterken ayagini burkup yere düstü. Kadinin yere düstügünü fark eden otobüs soförü, aracini durdurarak yasadigi korkuyla çigliklar atan kadinin yardimina kostu.

Otobüs sürücüsü ve vatandaslarin ihbari üzerine, ekipler bölgeye sevk edildi. Otobüsün ayaginin üzerinden geçtigini iddia edip ayagini gösteren ve Türkçe bilmedigi için derdini anlatamayan kadinin feryatlari ortaligi birbirine katti. Çiglik sesleriyle bir anda toplanan kalabalik, ne kadar ugrassa da kadini sakinlestirmekte basarili olmadi. Içerisinde yolcularin oldugu ve yabanci uyruklu kadinla her hangi bir temasinin olmadigi anlasilan otobüs, yoluna devam ettirildi.

Büyük bir korku ve panik yasayan Sahar Nasirzadedaryoni, 112 Acil Saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye sevk edildi. Yasanan anlarin görgü tanigi olan bir kadin, Sahar Nasirzadedaryoni’ye otobüsün çarpmadigini aksine kendisinin yere düstügünü savundu. Kontrolsüz bir sekilde yola inen kadinin, otobüsün geldigini görünce panikleyip geri dönmek isterken ayagini burktugu öne sürüldü.
Kaynak: İHA