Yesil Sakarya Üreticiler Birligi'nden Baskan Ataç'a Ziyaret

Eskisehir Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Yesil Sakarya Üreticiler Birligi Baskani Süleyman Bulusan ve yönetimi ile bir araya geldigi bulusmada, “Üreticilerimizin verdigi emegin karsiligini alabilmesi adina elimizden gelen çabayi göstermeye devam edecegiz” dedi.

Yesil Sakarya Üreticiler Birligi'nden Baskan Ataç'a Ziyaret
Baskan Ataç, Eskisehir’de faaliyet gösteren tarim üreticileri ile temaslari devam ediyor. Ataç’i ziyaret eden Bulusan ve beraberindekiler, birlik faaliyetleri hakkinda Baskan Ataç’a bilgiler verdi. Bulusan, “Geçtigimiz ay genel kurul toplantimizi gençlestirdik. Üreticimizin sesi olmaya devam edecegiz. Tepebasi Belediye Baskanimiz Ahmet Ataç ile de her zaman birlikte çalisiyoruz. Kendisine destekleri için tesekkür etmek ve yönetimimizi takdim etmek üzere bir araya geldik. Artan maliyetler ile birlikte üretimin devam etmesi konusunda görüs alisverisimiz oldu” diye konustu.

Baskan Ataç da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederken, “Tepebasi’nda üreticilerimiz ile daima iletisim halindeyiz. Bugün de Eskisehir Yesil Sakarya Üreticiler Birligimizin degerli yönetimi ve Baskani Süleyman Bulusan ile bir aradaydik. Üretimin desteklenmesi adina üzerimize düsen ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu is birligimiz devam edecek. Eskisehir, verimli topraklari ile çok kiymetli bir alan. Biz de bu kiymetin degerini bulmasi, üreticilerimizin verdigi emegin karsiligini alabilmesi adina elimizden gelen çabayi göstermeye, üretimi desteklemeye devam edecegiz. Süleyman Bulusan Baskanimiza ve yönetimine çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Ziyaret, günün anisina çektirilen fotograf ile sona erdi.
Kaynak: İHA