Turgutlu'da Voleybol Paneline Büyük Ilgi

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde Halk Egitim Merkezi Müdürlügünün hazirladigi panelde A Milli Takim Kadin Voleybol Takimi eski basantrenörü ve Karsiyaka Kadin Voleybol Takimi basantrenörü Resat Yaziciogullari ve iki genç oyuncusu konusmaci olarak ögrencilerle bulustu.

Turgutlu'da Voleybol Paneline Büyük Ilgi
Turgutlu Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan ögrencilerin voleybol ile tanismasini saglamak adina Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçeklesen panele konusmasi olarak A Milli Takim Kadin Voleybol Takimi eski basantrenörü ve Karsiyaka Kadin Voleybol Takimi bas antrenörü Resat Yaziciogullari, Karsiyaka Kadin Voleybol A takim oyunculari Çagla Cinan ve Selennaz Kiran katildi.

Yaziciogullari ve kadin sporcular ögrencilerden gelen sorulari yanitlarken programinin moderatörlügünü Turgutlulu Beden Egitimi Ögretmeni ve voleybol antrenörü olan Kürsad Çetin yapti.

Programa Turgutlu Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Sahin, Turgutlu Ilçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ismail Eksür, Turgutluspor Profesyonel Sube Sorumlusu Çetin Anlayanoglu, okul müdürleri, beden egitimi ögretmenleri ve ögrenciler katildi.

Turgutluspor Profesyonel Sube Sorumlusu Çetin Anlayanoglu, Karsiyakali genç oyunculara çiçek takdim ederken Karsiyakali oyuncular salondaki ögrencilere çesitli hediyeler dagitti.

Kaynak: İHA