Rektör Beydemir, Lise Ögrencileriyle Akademik Deneyimlerini Paylasti

Seyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, ‘Kariyer Günleri Etkinligi’ kapsaminda Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ögrencileri bir araya gelerek akademik deneyimlerini paylasti. Rektör Beydemir ögrencilere, “Sizlerin alacagi iyi bir egitim, bizi ülke olarak daima ileriye tasiyacaktir” dedi.

Rektör Beydemir, Lise Ögrencileriyle Akademik Deneyimlerini Paylasti
Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Bilecik Il Milli Egitim Müdürlügünce düzenlenen ’Kariyer Günleri Etkinligi’ kapsaminda liseli ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilere kendi akademik yasami ve deneyimlerinden bahseden Rektör Beydemir, genç nesillerin, Türk tarihinin bütün degerlerini özümsemis, milli ve manevi degerlere sahip bir nesil olarak ülkenin gelecegini insa edecegini belirtti.

Rektör Beydemir, “Sizler bu ülkenin gelecegisiniz! Sizlerin alacagi iyi bir egitim, bizi ülke olarak daima ileriye tasiyacaktir. Insanlarin ve nesillerin iyi bir gelecek temin edebilmesinin ancak iyi bir egitim süzgecinden geçerek mümkün" dedi.

Seyh Edebali Üniversitesinde mevcut ve yeni açilacak bölümler hakkinda bilgiler veren Beydemir, soru-cevap bölümünde ögrencilerin merak ettigi konularda sorularini yanitladi.

Öte yandan düzenlenen programa, Bilecik Il Milli Egitim Müdürü, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadil Agdag, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA