Ordu'da Balkonda Basina Saçma Isabet Eden Doktor Yogun Bakimda Uyutuluyor

Ondokuz Mayis Üniversitesi Tip Fakültesi Bashekimi Prof. Dr. Fatih Özkan: 'Iyi seyler olmasini umuyoruz. Durumu ciddiyetini koruyor'

Ordu'da evinin balkonunda basina saçma isabet eden doktorun durumunun, ciddiyetini korudugu bildirildi.

Geçtigimiz pazar günü evinin balkonundayken basina isabet eden saçma ile agir yaralanan, özel bir hastanede kulak burun bogaz hastaliklari uzmani olarak görev yapan Opr. Dr. Aksin Serarslan'in Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Tip Fakültesi Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

OMÜ Tip Fakültesi Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yasanilan durumdan duydugu üzüntüyü dile getirdi.

Serarslan'in, Ordu'da yapilan ilk müdahalenin ardindan hastanelerine sevk edildigini ifade eden Özkan, yapilan ameliyatin ardindan doktorun yogun bakima alindigini söyledi.

Özkan, doktor Serarslan'in, basindan aldigi yaralanmaya bagli kafa travmasi yasadigini, yogun bakim servisinde uyutuldugunu belirtti.

Serarslan'in durumunu nörolojik anlamda her an degerlendirdiklerini ifade eden Fatih Özkan, "Nörolojik durumu degerlendirmek için bir uyandirma süreci yasayacagiz ama su an çok saglikli seyler söylemem mümkün degil. Ilerleyen saatlerde umarim iyi seyler söyleyebiliriz. Iyi seyler olmasini umuyoruz. Durumu ciddiyetini koruyor." diye konustu.

Özkan, Serarslan'in yeniden sagligina kavusup meslegine dönebilmesi için ellerinden geleni yaptiklarini vurgulayarak, "Su an için hayati fonksiyonlarini ve yasaminin düsünerek hareket ediyoruz. Uzun ve zor bir süreç olacak." ifadelerini kullandi.

Ordu'nun Altinordu ilçesinde özel bir hastanede kulak burun bogaz hastaliklari uzmani olarak görev yapan Aksin Seraarslan, geçen pazar günü evinin balkonunda oldugu sirada basina aldigi saçma ile agir yaralanmisti. Serarslan, Ordu'da yapilan ilk müdahalenin ardindan Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi Tip Fakültesine sevk edilmisti.
Kaynak: AA