Izmir'de Teyp Arkasinda Uyusturucu Zulasi

Izmir’in Bergama ilçesinde polisin durdugu otomobilde teybin arkasina gizlenmis uyusturucu madde bulundu. 3 süpheli gözalti islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Süphelilerden 1’i tutuklanirken, 2’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Izmir'de Teyp Arkasinda Uyusturucu Zulasi
Edinilen bilgiye göre, Bergama Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Asayisi Büro Amirligi ekipleri, Fatih Mahallesi Adnan Menderes Bulvari üzerinde süphelendikleri bir otomobili durdurdu. Araç içerisinde bulunan S.I., E.S. ve G.G. araçtan indirilerek polis ekiplerince üst aramalari gerçeklestirildi.

Ardindan adli mercilerden alinan izin dogrultusunda ekipler tarafindan otomobil içerisinde de detayli aramalar gerçeklestirildi.

Yapilan aramalar sonucunda, araç içerisinde bulunan teybin arka iç kismina zulalanmis halde 69,7 gram metamfetamin olarak tabir edilen uyusturucu madde ele geçirildi.

Süphelilerden 1’i tutuklandi

Öte yandan, olayla ilgili S.I., E.S. ve G.G. polis ekiplerince gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden S.I. ile G.G. adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, E.S. ise tutuklandi.
Kaynak: İHA