Enerya Enerji, Aralik Ayi Sonuna Kadar Dogal Gaz Baglanti Bedeline 10 Taksit Imkani Sunuyor

Enerya Enerji, Antalya'daki yeni abonelerine aralik ayi sonuna kadar dogal gaz baglanti bedeline 10 taksit imkani sundugu bildirildi.

Sirketten yapilan açiklamada, Antalya'daki yeni abonelerin dogal gaz baglanti bedeline uygulanan 10 taksit imkanindan aralik ayi sonuna kadar yararlanabilecegi belirtildi.

Enerya Enerji'nin dogal gaz kullanimini kolaylastiran adimlar atmaya devam ettigi kaydedilen açiklamada, dogal gaz kullaniminin avantajlari söyle siralandi:

"Dogal gaz, kömür ve tüp gibi diger enerji kaynaklarina oranla özellikle konutlar için ekonomik bir yakit türü olarak öne çikiyor. Kullanicilarina konfor sunmasi ve bütçe dostu olmasi sebebiyle her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Tüm dünyada en güvenli yakit olarak kabul edilirken, alternatif isinma yöntemlerine göre tasarruf sagliyor. Ev ekonomisine katki saglarken hava, ortam ve çevre kirliligine de yol açmiyor. Çevreyi en çok kirleten faktörler olan kükürt oksitler, is, uçan kül parçaciklari ve yanmamis gazlarin hiç biri dogal gaz dumaninda bulunmuyor. Yandigi zaman atik birakmamasi ve verimli kullanim saglamasi sebebiyle, tüm dünyada en saglikli isinma sistemi olarak kabul ediliyor. Alternatif isinma yöntemleri yalnizca oldugu bölgedeki havayi isitirken, dogal gaz ile alanin tümü esit sicaklikta isitiliyor. Dogal gaz ile esit isinan yasam alanlari ve sicak su kullanimi da kullanicilara rahatlik sunuyor."

Kaynak: AA