Beylikdüzü'nde Yollar Göle Döndü, Vatandas Isyan Etti

Beylikdüzü’nde yollarda olusan çukurlarda biriken yagmur sulari vatandasi isyan ettirdi.

Beylikdüzü'nde Yollar Göle Döndü, Vatandas Isyan Etti
Beylikdüzü, Kavakli, Adnan Kahveci, Yakuplu ve Marmara Mahallelerinde, Istanbul’da gerçeklesen yagisin da etkisiyle bozuk yollardaki çukurlarda adeta göletler olustu. Yol üzerinde giden araçlara ve yayalara zor anlar yasatan çukurlardan vatandaslar isyan etti.

"Çöp, sular, çamur, rezalet içindeyiz"

Beylikdüzü sakini Sükran Yargici, "Çok sikayetçiyiz, çöp, sular, çamur, rezalet içindeyiz ve ilgilenen yok. Belediye’ye sikayetçi olduk.’ Gereken yapiliyor.’ dediler ama maalesef yapilan bir sey yok. Çok sikayetçiyiz ve magduruz. Her taraf çöp içinde, su içinde, simdi caddeden caddeye geçeyim dedim, sular dolmus her yere, anlatamam. Böyle bir rezalet yok’’ dedi.

Yollardan sikayet eden bir baska vatandas ise "Bizi perisan ediyor ve kenardan kazarak geçiyoruz. Gelin burayi yapan desem yapan yok. Belediyeye gidiyoruz, ‘yapacagiz, bizim isimiz’ diyorlar. Her seferinde magdur oluyoruz" ifadelerini kullandi.

"Yolda yürürken sular üstümüze geliyor’’

Bu durumun Beylikdüzü Belediyesi’nin hatasi oldugunu söyleyen bir vatandas ise "Yolda yürürken sular üstümüze geliyor, bir sekilde kaçiyoruz. Kesinlikle rahatsiz oluyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA