Müstakil Evde Elektronik Esyalar Bomba Gibi Patladi

Adana’da bir müstakil evin odasinda bulunan elektronik esyalar henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi patladi. Patlamanin ardindan çikan yangin itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Müstakil Evde Elektronik Esyalar Bomba Gibi Patladi
Olay, Seyhan ilçesine bagli Gülbahçesi Mahallesi Gülbahçesi Sokakta meydana geldi. Alinan bilgiye göre, müstakil evin içerisindeki odada bulunan bilgisayar ve çok sayida elektronik esya henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi patladi. Patlamanin ardindan odada yangin çikti.

Bölgedeki vatandaslar bomba patladigi sanarak korku içerisinde durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri odada çikan yangini kisa sürede söndürdü. Oda içeresinde bulunan bilgisayar ve elektronik esyalar kullanilamaz hale geldi.

Polis ekipleri oda içeresinde yaptigi incelemede, herhangi bir patlayici düzenek olmadigini patlamanin bilgisayardan ve elektronik esyalardan dolayi meydana geldigini degerlendirdi.

Patlama sesi duyduklarini dile getiren mahalli sakini Rojhad Kaymaz,”Büyük bir patlama sesi duyduk. Hemen sokaga çiktik ve yangini görünce 112’yi arayarak haber verdik. Daha sonra ev sakinlerinin disari çikmasina yardimci olduk." dedi

Öte yandan, patlamanin gerçeklestigi odada bilgisayar ve televizyon tamiri yapildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA