Gediz'de Zeytin Fidanlari Toprakla Bulusturuldu

KÜTAHYA – Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Belediye ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) isbirligi ile özel sektör firmalarinin sponsorlugunda "Temiz Çevre Engelsiz Hayat" sloganiyla 750 zeytin fidani toprakla bulustu.

Gediz Anneler Ormani alaninda düzenlenen fidan dikim etkinligine Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) Genel Müdürü Ayhan Tokustepe ve sponsor firma temsilcileri katildi.

Daha yesil bir Gediz için agaçlandirmaya büyük önem verdiklerini belirten Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili, "Ilçe genelinde sürdürdügümüz agaçlandirma çalismalarina bir yenisini daha ekledik. Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ile birlikte Ilçemiz Kumtas Mahallesinde bulunan Anneler Ormani alanina 750 adet zeytin fidani dikimi gerçeklestirdik. Burada yapilan agaçlandirma çalismasi hem Gediz’in yesil dokusuna katki saglayacak hem de gelecek nesillere miras olacak." dedi.

Yesile ve çevreye duyarliliklarindan dolayi Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) Genel Müdürü Tokustepe, katilimcilara tesekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA