Etiler'de Gece Kulübünde Silahli Kavga Açiklamasi 1 Yarali

Etiler’deki bir gece kulübüne eglenmek için gelen iki grup arasinda kavga çikti. Çikan kavga sonrasi mekan çikisinda bekleyen bir grup kavga ettigi gruba kursun yagdirdi. Kursunlarin hedefi olan bir kisi yaralandi.

Etiler'de Gece Kulübünde Silahli Kavga Açiklamasi 1 Yarali
Olay, saat 4.30 siralarinda Besiktas Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Iddiaya göre, gece kulübüne eglenmek için giden Abdülhamit Burç (29) bir grupla sözlü tartismaya girdi yasanan tartisma kavgaya dönüsürken araya giren mekan sahipleri tartisma yapan grubu disari çikardi. Disari çikarilan grup mekan çikisinda Abdulhamit Burç’un mekandan çikisini beklemeye basladi.

Burç’un mekandan çiktigini gören grup tabancayla ates etti. Çok sayida kursunun hedefi olan Abdülhamit Burç bacagindan vuruldu. Saldirganlar silahla ates ettikten sonra olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptigi Abdülhamit Burç, ambulansla Sisli Hamidiye Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Olay yeri inceleme ekipleri delil arastirmasi yaparken olay yerinde çok sayida bos kovanlar tespit edildi. Yaralinin durumunun ciddi olmadigi ögrenilirken polis olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA