Oyun Makinesine Tekme Atti, Dengesini Kaybedip Duvari Parçaladi

Sultangazi’de yumruk ve tekme atilarak puan kazanilan oyun makinesiyle eglenmek isteyen çocuk, tekme attiktan sonra dengesini kaybederek duvari parçaladi. Yasanan o ilginç anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Oyun Makinesine Tekme Atti, Dengesini Kaybedip Duvari Parçaladi


Sultangazi’de Arda Dövdemir isimli çocuk, arkadasiyla birlikte hali sahaya giderek oyun makineleriyle eglenmek istedi. Çocuklar tekme ya da yumruk atilarak skor kazanilan makineye tekme atarak birbiriyle yarismaya basladi.

Arkadasi daha çok puan alinca Arda Dövdemir, daha yüksek skor almak için sira kendine gelince makineden uzaklasti. Kosarak makineye dogru kosan Dövdemir, tekme attiktan sonra dengesini kaybedip duvara çarpti. Duvarin parçalanmasi üzerine çocuk yan tarafa düstü. Çocuk olayi yara almadan atlatirken, yasanan ilginç anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Arkadasini geçmek istedigini söyleyen Arda Dövdemir “Buraya arkadaslarimizla vakit geçirmeye geliyoruz. Burada oyunlar oynuyoruz. Arkadasimla bir aksam boks torbasina vurmaya geldik. Arkadasim benden daha hizli vurdu, ben kaybettim. Bende bu sefer gerilerek çok hizli vurdum, dengemi kaybedip duvarin içinde buldum kendimi. Duvarda kirildi” diyerek yasadigi olayi anlatti.
Kaynak: İHA