Mardin'de Engeliler Ve Aileleri Metin Sentürk Konseriyle Eglendi

Mardin Valiligi himayelerinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘Dünya Engelliler Günü’ etkinlikleri kapsaminda engelliler ve ailelerine yönelik Metin Sentürk konseri düzenlendi.

Mardin'de Engeliler Ve Aileleri Metin Sentürk Konseriyle Eglendi


Artuklu Yeni Kapali Spor Salonu’nda Büyüksehir Belediyesi Baskanliginca organize edilen konser programina; Vali ve Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mahmut Demirtas, Vali Demirtas’in esi Beyhan Demirtas, Vali Yardimcilari, Büyüksehir Genel Sekreteri Murat Süzen, Büyüksehir Belediyesi Daire Baskanlari, siyasi parti temsilcileri, bazi kamu kurum kurulus müdürleri ve engelli vatandaslar ile aileleri katildi.

Programda konusan Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, medeniyetlerin kesisim noktasi olan Mardin’de sanatçi Metin Sentürk’ü agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek engellilerin yasam kalitesini yükseltmek ve sosyal hayata daha aktif katilimlarini saglamak için çalisma yürüttüklerini söyledi.

Her bireyin engelli adayi oldugunu ve engellilere destek olmanin önemine deginen Demirtas, "Her gün sunu düsünmemiz lazim bir gün biz de bir engelli olabiliriz ona göre hayatimizi idame ettirmemiz gerekir. Empati yapalim onlari sevelim sayalim." dedi.



Ünlü sanatçi Metin Sentürk sevilen parçalarini seslendirerek engelli vatandaslara ve ailelerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Konsere yogun ilgi gösteren engeliler ve aileleri doyasiya eglenerek büyük bir moral buldu.
Kaynak: İHA