Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Batcioglu Emekli Polisler Ile Görüstü

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Özgür Batçioglu, Kamu Yararina Çalisan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardim Dernegi Kusadasi Subesi’ni ziyaret etti. Dernegin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Baskan Yardimcisi Özgür Batçioglu, polislerin yürüttükleri görevin önemine deginerek, “Emeklerinizden dolayi hepinize minnet borçluyuz“ dedi.

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Batcioglu Emekli Polisler Ile Görüstü


Kusadasi Belediyesi yöneticileri çesitli sivil toplum kuruluslarinin temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gelisimi ve degisimi için fikir alisverisinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Özgür Batçioglu, Kamu Yararina Çalisan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardim Dernegi Kusadasi Subesi üyeleriyle bulustu. Dernek üyesi emekli emniyet mensuplariyla sohbet eden Batçioglu, yasama geçirdikleri ve planlari dahilinde olan projelerle ilgili olarak bilgi aktardi.

Baskan Yardimcisi Özgür Batçioglu, “Kusadasi Belediyesi olarak kentle ilgili aksakliklari gidermek için çalismalarimiza tüm hiziyla devam ediyoruz. Yasadiginiz sikintilari biliyorum. Sizler vatandaslarimizin huzuru için uzun yillar emek harcamis fedakâr insanlarsaniz. Emeklerinizden dolayi hepinize minnet borçluyuz “ dedi.

Kaynak: İHA