Venablock Ile Dakikalar Içinde Varislerden Kurtulmak Mümkün

INVAMED-RD Global Laboratuvarlari'nda gelistirilen ve 70 ülkedeki saglik otoritelerince onaylanan VenaBLOCK, yapilan klinik arastirmalar sonucu kanitlanmis yüzde 98'lik basari oraniyla varis tedavisinde etkili ve kalici çözüm sunuyor.

INVAMED-RD Global'den yapilan açiklamaya göre, embolik ajanin sahip oldugu hizli polimerizasyon süresi (4-5 saniye) ile VenaBLOCK, hem doktorlar hem de hastalar için oldukça konforlu, agrisiz, acisiz ve herhangi bir yan etkisi bulunmayan bir tedavi seçenegi ortaya koyuyor.

Pratik bir sekilde uygulanabilen VenaBLOCK tedavisi sonrasinda hastalar günlük yasam aktivitelerine ara vermeden devam edebiliyor

Varise neden olan risk faktörlerinin basinda; fazla kilolar, meslek ya da yasam biçimi geregi uzun süre ayakta kalmak ya da oturmak ve birtakim hormon ilaçlarinin uzun süreli kullanimi geliyor. Hareketsiz yasam tarzi, varisin olusma yatkinligini artiran bir faktörken, semptomlarin görülme siddeti ve sikligini da yükseltiyor.

Öte yandan, aktif yasam biçimine sahip, kilolu olmayan ve düzenli spor yapan kisiler için varis büyük oranda tehdit unsuru olmaktan çikiyor.

Kaynak: AA