Milletvekili Firat Açiklamasi 'Muhalefet Milletvekili, Yaptigimiz Hizmetleri Kendisine Mal Ediyor'

AK Parti Adiyaman Milletvekili Ibrahim Halil Firat, önceki gün CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere’nin 150 yatakli hastane yapilmasiyla ilgili açiklamasina, “Bizim iktidarimizin yaptigi yatirimlari kendisine mal ediyor” diye tepki gösterdi.

Milletvekili Firat Açiklamasi 'Muhalefet Milletvekili, Yaptigimiz Hizmetleri Kendisine Mal Ediyor'
Geçtigimiz günlerde CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 150 Yatakli Devlet Hastanesi insaatina 2022 yilinda baslanilacagiyla ilgili yaptigi açiklamaya AK Parti Milletvekili Ibrahim Halil Firat, cevap verdi.

Milletvekili Firat açiklamasinda, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskanimiz Ahmet Aydin’in ve bizlerin daha önceden televizyonda ve basin yayin organlarinda yapmis oldugumuz açiklamalarda 150 Yatakli Devlet Hastanesi’nin projesinin devam ettigi ve en yakin zamanda yapilacagini açikladik. Ancak bizim açiklamamiza ragmen; ‘Temeli atilan ve iktidarin yaptigi yatirimlari yikacagiz, ortadan kaldiracagiz’ zihniyetine sahip muhalefetin Milletvekili, AK Parti olarak bizim iktidarimizin yaptigi Saglik yatirimlarini kendisine mal ediyor.

Allah askina kendisinden önce Adiyaman’a yapilan saglik yatirimlari ortadadir. Bütün ilçelerimize hastane yaptik, 400 yatakli devlet hastanesini yaptik, 300 yatakli hastanenin insaati devam ediyor, Agiz ve dis hastanesini yaptik ama buna ragmen Saglik Bakani’na sordugu soruyla ve soru önergeleri yoluyla Bakanliktan ögrendigi yatirimlarimizi kendisi yapmis, kendisinin muhalefeti ile yapilmis gibi paylasmasi ne kadar etiktir? Halkimizin takdirine sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA