Kiz Kulesinin Sisle Ahengi Görenleri Mest Etti

Istanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yogun sis kartpostallik görüntüler olusturdu. Istanbul’un simgelerinden Kiz Kulesi beyaz sis içerisinde adeta kayboldu. Vatandaslar sis içerisinde kaybolan Kiz Kulesini ve Istanbul bogazini fotograflamak için Üsküdar sahiline gitti. Sisler içerisinde kaybolan Kiz Kulesi havadan görüntülendi.

Kiz Kulesinin Sisle Ahengi Görenleri Mest Etti
Istanbul’da geçtigimiz günün aksam saatlerinde oldugu gibi bugün sabahin erken saatlerinde de yogun sis etkili oldu. Üsküdar’da da sisin oldukça yogun oldugu gözlendi. Yogun sis nedeniyle trafikte görüs mesafesi oldukça kisaldi. Öte yandan, sisin hakim oldugu Istanbul bogazi ve Üsküdar sahili kartpostallik görüntüler olusturdu. Beyaz sis içerisinde kalan Kiz Kulesi adeta kayboldu. Vatandaslar sis içerisinde kalan Istanbul Bogazini ve Kiz Kulesini fotograflamak için sabah erken saatlere ragmen Üsküdar sahiline geldi. Sisin Istanbul Bogazi ve Kiz Kulesi ile olusturdugu manzara görenleri mest etti. Kimisi sisin inmesiyle essis bir manzara olusturan Istanbul bogazini fotograflarken kimisi de denizden balik tuttu.

“Sislerin arasinda yürüyüs yapmak çok güzel”

Üsküdar’da yürüyüs yapan Necati kamaci, “Üsküdar’da bu gün çok güzel bir atmosfer var. Sahilde sislerin içinde yürüyüs yapmak çok güzel. Karsiyi izlemek deniz kenarinda yürümek çok güzel” diye konustu.



“Sis çok rastladigimiz bir hava durumu degil”

Fotografçi Irfan Kizilkaya, “Istanbul’da çok farkli bir gün yasiyoruz. Istanbul’da sis çok sik görülen bir hava durumu degil. Bizde fotograf makinelerimiz ile gelerek bu ani fotograflamak istedik. Güzel fotograflar ortaya çikti” diye konustu.

Kaynak: İHA