Afyonkarahisar'da Firincilara 195 Liraya Un Temin Edilecek

Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odasi Baskani Cengiz Üstün, kentteki firinci esnafina 195 liraya un temin edeceklerini belirtti.

Oda Baskani Üstün, kentteki bir otelde düzenledigi basin toplantisinda, piyasada degiskenlik gösteren un fiyatlariyla ilgili Afyonkarahisar'daki fabrikalarla görüsmeler yaptiklarini söyledi.

Çalismalarinda Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Afyonkarahisar Sube Müdürlügünün de kendilerine destek verdigini dile getiren Üstün, söyle konustu:

"Görüsmelerimiz ve aldigimiz sözlere istinaden esnafimiza çuvalini en fazla 195 liraya un temin edecegiz. Bunu da Afyonkarahisar ve Türkiye kamuoyuna duyuruyoruz. Sehrimizdeki bakkal esnaflarimiz içinde belirli paketler halinde ucuz un tedarik etmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bunu da önümüzdeki günlerde netlestirmis olacagiz."

Üstün ayrica, kentte Il Ticaret Müdürlügü ile TMO öncülügünde denetimlerin basladigini belirterek Afyonkarahisar'daki bazi un fabrikalarinin da ucuz un temini için kendilerine destek verdigini ifade etti.

Kaynak: AA