Vali Akbiyik, Sinirda Ziyaretlerde Bulundu

Hakkari bölgesini karis karis ziyaret eden Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, bu defa da Irak’in sifir noktasinda bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki askeri üs bölgeler ile ilçe merkezinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Akbiyik, Sinirda Ziyaretlerde Bulundu
Geldigi günden beridir halkla iç içe olan Vali Idris Akbiyik, merkez, ilçe, belde, köy, mezra ve sinir bölgelerindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Sine Jandarma Kontrol Noktasini ziyaret eden Vali Akbiyik, jandarma personeli görevlerine basari diledi. Çukurca Kiaris Üs Bölgesinde görev yapan Özel Hareket Polislerini ziyaret eden Vali Akbiyik, ilçenin güvenligini saglayan Kahraman güvenlik güçlerine görevlerinde basari ve kolayliklar diledi.

Vali Akbiyik, Kaymakam Hasan Kurt ile birlikte ilçe merkezindeki esnaflari ziyaret ederek, vatandaslarla sohbet etti. Çocuklarla da yakinda ilgilenen Vali Akbiyik, hediyeler verdi. Ilçede restore edilerek ibadete açilan tarihi Emir Saban Camii’nde incelemelerde bulunan Vali Akbiyik ve beraberindekiler turizme ve ekonomiye kazandirilmasi amaciyla restorasyon çalismalari yapilan tarihi tas evlerinde incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldi.
Kaynak: İHA