Moda Dünyasi Yeni Koleksiyonlarla Döneme Basliyor

Rimena Giyim, yeni bir koleksiyona ev sahipligi yaparak döneme basladi.

Moda Dünyasi Yeni Koleksiyonlarla Döneme Basliyor
Yaptigi yenilikler ve olusturdugu koleksiyonlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi basaran tasarimci Abdulselam Dalmis, "Rimena Giyim ailesi olarak ilk önce insanlar bizden ne bekliyor ve moda nasil sekilleniyor diye baktik. Tasarimlarimi yaparken hedefimin ilk olarak insanlarin beklentilerinin de üzerinde ürünler ortaya koymak oldugunu söylemeliyim. Markamiz Türkiye’de çok sevildigi gibi bugün, Avrupa’nin da gözdeleri arasinda yer aliyor” dedi.

Yeni koleksiyonunun Avrupa modasina uygun ve standartlarinda oldugunu marka severlere duyuran Abdulselam Dalmis, modanin daima en iyisi neredeyse onun bulunmasi gerektigini belirtti.

Marka sahibi Dalmis, olusturduklari yeni koleksiyon hakkinda sunlari dile getirdi:

"Kendimize güvenimiz kullandigimiz dogal materyallerden ve sürdürebilir moda anlayisimizdan geliyor. Bütün bunlar da bizim moda konusunda öncü ve baskalarina örnek olmamiza sebep oluyor. Bugün Avrupa modasi kapsaminda ürünler ile insanlarin karsisina çikiyoruz. Orada hizmet veriyor olmamizdan kaynakli olarak bizde o bölgeye göre uyum sagliyoruz. Zaten halihazirda var olan iyi niteliklerimize farkli bakis açilari da ekleyip, ortaya farkliliklar çikardigimiz zaman bu insanlarin bizi daha çok tercih etmesini sagliyor. Çünkü giyim dünyasinin sahip oldugu anlayis tipki bir akarsu gibi akip gidiyor ve sular durmadan yenileniyor”.

Avrupa standartlarinda koleksiyon hazirladiklarini geçtigimiz günlerde markasinin tüm takipçilerine müjdeleyen tasarimci Abdulselam Dalmis, neden bu yönde bir çalisma hazirladiklarini anlatti. Dalmis, “Artik Avrupa’da da müsterileri ile bulusan bir markayiz. Böylece kendi bakis açimiz ile Avrupa’nin bakis açisini bir araya getirdik ve ortaya hem orada hem de Türkiye’de çok begenilecek ürünler çikardik. Bu koleksiyon kalbimizin her iki kitada da attigini gösteriyor. Bu çalismaya yönelmemizin en büyük sebebi ise sinirlari olmayan bir çalismaya imza atmakti. Çünkü moda disariya çikmasini önleyecek surlarla çevrili degil, aksine evrenseldir” diye konustu.

Kaynak: İHA