Kent Konseyi Baskanligina Tekrar Seyfi Özgen Seçildi

Bilecik Kent Konseyi Baskanligi için yapilan 3’üncü Olagan Seçimli Genel Kurulunda Seyfi Özgen yeniden koltuga oturdu.

Kent Konseyi Baskanligina Tekrar Seyfi Özgen Seçildi
Odunpazari Kent Konseyi Baskani Ismail Kumru’nun baskanliginda, divan baskanliginin olusturulmasiyla baslayan Bilecik Kent Konseyi 3’üncü Olagan Seçimli Genel Kurulu sonucunda Seyfi Özgen tekrar Bilecik Kent Konseyi Baskanligina seçildi. Bilecik Belediyesi Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 3’üncü Olagan Seçimli Genel Kurulda, Belediye Baskani Semih Sahin, Odunpazari Kent konseyi Baskani Ismail Kumru, Baro Baskani Halime Kahraman, TSO Baskani Sükrü Keskin, Il Turizm ve Kültür Müdürü Serkan Bircan, Kizilay Baskani Mefail Ates ve sivil toplum kurulusu temsilcileri ve üyeler yer aldi.

Toplantida açilis konusmasini yapan Odunpazari Kent Konseyi Baskani Ismail Kumru, kent konseylerinin kentin degisimi ve gelisimi için gönüllü faaliyetler gerçeklestiren yapilar oldugunun altini çizdi.

“Bu da demokrasinin bir örnegi”

Toplantinin devaminda Belediye Baskani Semih Sahin ise sehir yönetimlerinde kent konseylerinin önemine vurgu yapti. Kent konseylerinin sehrin her kesiminden görüsün sehrin gelismesi için birlikte çalismasi gerektigini ifade ederek sözlerine devam eden Baskan Semih Sahin, “Bilecik’in bütün sivil toplum kuruluslarindan en az bir üyenin yönetimde olmasina özen gösterdik. Çünkü bu sehir hepimizin ve ne kadar farkli görüse sahip olursak o kadar farkli açilardan sehrin taleplerini ortak noktada bulusturabiliriz. Yönetim kurulu üyelerimiz, sehrimize yönelik her türlü beklenti ve elestirisini özgürce dile getirdi. Bu da demokrasinin bir örnegi. Kent Konseyinin her zaman yanindayiz" dedi.

Kent Konseyi Baskani Seyfi Özgen de konusmasinda, “ Yeni yönetimimiz sehrimize hayirli olsun. Yönetim Kurulunu olustururken sehrimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluslarindan birer temsilci olmasina özen gösterdik. Çünkü biliyoruz ki en güzel çözümlerin kaynagi demokrasidir, farkli görüslerin bir arada çalismasidir. Belediye Baskanimiza bize verdigi desteklerden dolayi tesekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuza basarilar diliyorum” diyerek düsüncelerini dile getirdi.
Kaynak: İHA