Zonguldak'ta Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Zonguldak’in Eregli ilçesinde bir is yerine düzenlenen silahli saldirida 1 kisi yaralanirken, is yerindeki bir kiz çocugu da cam parçasi isabet etmesi sonucu hastaneye kaldirildi.

Zonguldak'ta Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali
Olay, ilçeye bagli Müftü Mahallesi Ugur Mumcu Caddesi’nde faaliyet gösteren bir is yerinde meydana geldi. Iddialara göre, is yeri önüne gelen kisi yada kisiler tarafindan silahli saldiriya ugrayan T.B., bacaklarina isabet eden kursunla yaralandi. 5-6 el ates edildigi ögrenilirken, kursunlarin is yerinin cam ve duvarlarina isabet ettigi görüldü.

Öte yandan is yerinin önünde olan küçük kiz çocugu S.B. de kirilan camlarin kendisine isabet etmesi sonucu yaralandi. Olay sonrasi 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Silahli

saldiriyi gerçeklestiren kisi ya da kisilerin olay yerinden kaçtigi ögrenildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilara yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olay yerinde genis güvenlik önlemi aldi. Polis kaçan zanlilarin yakalanmasi için çalisma baslatirken, olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.

Öte yandan bugün yasanan olayin, geçtigimiz yillarda meydana gelen cinayetle baglantili oldugu tahmin ediliyor. 7 Mart 2020 tarihinde B.B., Eyüp Keles’i öldürmüs, 20 Agustos 2020 tarihinde de Yavuz Besikçi, Alapli ilçesinde arabasinin içinde öldürülmüstü. Besikçi’nin öldürülmesi sonrasi Z.H., C.H. ile S.T. çikarildiklari mahkeme tarafindan tutuklanmisti.
Kaynak: İHA