Okulun Müdür Yardimcisi Ve Ögretmen, Ögrencilerinin Oyun Alanini Boyadi

Ardahan'daki 23 Subat Ilkokulunda görev yapan bir müdür yardimcisi ve ögretmen, ögrencilerine güzel bir oyun ortami hazirlamak için bos zamanlarinda ellerine firça alip bahçedeki oyun alanini boyadi.

Kent merkezinde yer alan ve 20 ögretmenin görev yaptigi 510 ögrencisi bulunan okulun müdür yardimcisi Hüseyin Biçer ile ögretmen Serhat Uzar, ögrencilerin temiz, düzenli ve daha güzel bir ortamda oynayabilmelerini saglamak amaciyla çalisma baslatti.

Okulun deposundaki atil boya ve firçalari alan gönüllü egitimciler, bos zamanlarinda okul bahçesinde sportif faaliyetler de yapilan oyun alanlarini boyadi.

Müdür yardimcisi Hüseyin Biçer, AA muhabirine, söz konusu çalisma ile ögrencilere güzel bir ortam hazirlamak istediklerini söyledi.

Egitime verilen bir haftalik arada yaptiklari çalismayla ögrencileri güzel oyun alanlarina kavusturmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getiren Biçer, sunlari kaydetti:

"Bizim elimizde kalan ve degerlendirilmeyen boya ve benzeri malzemeler vardi. Onlari degerlendirmek için ögretmen arkadasimiz Uzar ile boya yapmaya karar verdik. Bos zamanlarimizda bahçede renkleri soluk olan oyun alanlarinin çizimlerini yaptik. Ara tatilin ardindan ögrencilerimizin daha temiz ve düzenli yerlerde oynamasini sagladigimiz için mutluyuz."

Kaynak: AA