Trabzon'da Uygulama Noktasinda Durmayan Otomobil Sürücüsü Trafik Polisine Çarpti

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde uygulama noktasinda durmayan bir otomobil sürücüsü trafik polisine çarparak kaçti. O anlar çevredeki bir is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Trabzon'da Uygulama Noktasinda Durmayan Otomobil Sürücüsü Trafik Polisine Çarpti
Olayda trafik polisi memuru agir yaralanirken, bir süre sonra aracini terk ederek yaya olarak kaçmaya çalisan sahis polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Alinan bilgiye göre, ilçenin Sögütlü mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde bu gece saat 22.51 siralarinda Akçaabat Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik ekiplerinin gerçeklestirdigi rutin uygulama sirasinda Yusuf Ceylan (40) isimli trafik polisi durdurmaya çalistigi aracin sürücüsünün kendisine çarpmasi sonucu agir yaralandi. Çarpan araç sürücüsü hizla uzaklasirken, yarali trafik polisi önce ilçedeki Haçkali Baba Devlet Hastanesi’ne ardindan ambulans ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tip Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis memuru Yusuf Ceylan’in hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Olay sonrasi kaçan sahsi takibe alan polis ekipleri aracini terk ederek yaya olarak kaçmaya çalisan Efe T. isimli genci ayni mahallede yakalayarak gözaltina alirken, gencin hem ehliyetsiz hem de alkollü oldugu belirlendi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA